TELEFON: 0743.316.041
E-MAIL:   jucarii@jucariiferma.ro

COS CUMPARATURI : 0 produse

Plata si livrare

 

Plățile se fac ramburs la primirea coletului de la curier sau prin transfer bancar. În funcție de modalitatea de plată agreată veți primi prin email o factură proforma cu datele bancare. Efectuarea plății prin ordin de plată implică automat ca banii să fi intrat în contul nostru înainte ca produsele să fie trimise către d-voastră.

 

Livrare gratuita in Brasov si imprejurimi.

Livrarea in tara a produselor se va face prin Cargus. Costul per colet pentru primul kg este de 20 Lei, in zona de acoperire Cargus.

Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 400 Lei in zona de acoperire Cargus.

 

RETURNAREA PRODUSULUI

 

Ordonanța Guvernului Nr. 130/2000 prevede următoarele: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea produsului". "Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Legislația în vigoare se aplică doar clienților persoane fizice.

În caz de retur, produsul trebuie să fie insoțit de copie de pe factură, copie de pe chitanța sau factura de la curier, numărul de expediţie "AWB" . Produsul trebuie să vină la noi în mod obligatoriu în următoarele condiții : în cutia originală (nedeteriorată sau afectată) , să nu prezinte urmă de uzură. 

Returnarea produsului se face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile de curierar rapid, în termen de 5 zile lucrătoare de la notificarea trimisă catre JucariiFerma.ro

Contravaloarea produselor comandate va fi returnată în termen de 30 de zile, fără  a include taxele de transport.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.